jouko

Eläviä kuvia omassa leffateatterissa, osa 1

  • Seinän taakse rimaa ja ilmarakoa, paperin päälle hieman villaa, niin pysyy lämpö sisällä. Talvella turha lämmittää, eli käyttö vain 'sulan' maan aikana.
    Seinän taakse rimaa ja ilmarakoa, paperin päälle hieman villaa, niin pysyy lämpö sisällä. Talvella turha lämmittää, eli käyttö vain 'sulan' maan aikana.
  • Helmipanelia taputeltu ja värjätty ja sähköt vedetty. 
( värit väriin ja loput maahan .. )
    Helmipanelia taputeltu ja värjätty ja sähköt vedetty. ( värit väriin ja loput maahan .. )
  • Entinen paja ja karjasuoja. N. 10 * 4 m ja kohtalaisen suorassa. Keväällä oikaistiin nurkkakivet tunkin ja kiilojen avulla.
    Entinen paja ja karjasuoja. N. 10 * 4 m ja kohtalaisen suorassa. Keväällä oikaistiin nurkkakivet tunkin ja kiilojen avulla.

 

Syksyllä 2015 tuumailin, että mitä tuonne ulkovajan tyhjään yläkertaan vois oikein rakentaa.

1932 pystyyn laitetuista lankuista rakennetusta ja  rossipohjalle tehdystä vajasta kun saa nikkaroimalla oikeasti tehtyä ihan mitä vaan. Tai, no ainakin tyhjän tilan voi kätevästi täyttää jollain muullakin kuin romulla.  Romullahan se tietty täytyy ihan itsestäänkin.  Alakertaan tein jo viime vuonna saunan, mutta se on sitten toinen tarina. Omaa leffateateria on aina tehnyt mieli, mutta ei vaan ole koskaan saanut aiakiseksi sellaisen rakentamista, siispä tekemään. 

Projekti on nyt lattian tekoa, smyygilistausta ja toista maalikerrosta vailla. Tuplaruutukin täytyy tehdä. Karmit tuuman puusta, lasiurat jyrsimellä ja saranat reunaan. 

Pian sitten pääsee katsomaan Kummisetää ja Hohtoa, laajakankaalta. 5.1 soundien ryydittämänä. Täytyy vielä jostain hankkia 'bonuksena'  pikku jääkaappi, niin saa väliajalla ottaa kylmän oluen. Tuonne tilaan oilis tarkoitus raahata myös vanhoja radioita, niitä kun on matkan varrella vaatteisiin tarttunut. 

 

 

 

Ai niin, aamulla 6,4 km palauttava lenkki. Keskisyke 130 ja vauhti 5:26, -10 c pakkasta, meinas perse paleltua pelkissä trikoissa. Muuten oli kyllä lystiä. Koko rahan edestä.

 

 

 

 

Projekti jatkuu..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa